All about the right spec.

Conessence & HR essentials staan gekend als experts in het rekruteren van financiële en HR-profielen. Voor ons zijn snelheid, persoonlijk contact, marktkennis en discretie vanzelfsprekend. Daar maken we niet veel woorden aan vuil, we laten het wel lijken. Uit de manier waarop we samenwerken met financiële en HR professionals en met bedrijven. Uit de juiste match die we keer op keer vinden.

Die match, daar draait het om. De juiste persoon voor de juiste job, binnen het juiste bedrijf. Want wie op zijn plaats zit, presteert nu eenmaal beter. Iedereen wil gemotiveerd zijn en plezier halen uit zijn job. En net daarom is die klik onmisbaar. Daarvoor wenden we ons uitgebreid netwerk en onze expertise aan, maar vertrouwen we vooral op onze voelhorens. Rekruteren is een kwestie van goed uitkijken, luisteren en nadien ook effectief doen.

We zijn snel, want zonder job zitten is geen optie. Zonder essentiële werkkracht zitten evenmin. We zijn ook persoonlijk. Bij ons bent u geen nummer. We willen u zien, leren kennen en compleet doorgronden om voor u de geschikte job of kandidaat te zoeken én te vinden. We zijn expert in rekruteren en kennen alles van de financiële en HR sector. En we gaan confidentieel om met uw vraag en gegevens, uiteraard.

Vacatures
Vertrouwelijk
inVertrouwelijk
Vertrouwelijk
inKortrijk
Vertrouwelijk
inGent
Vertrouwelijk
inZeebrugge
Vertrouwelijk
inRegio Antwerpen Noord