Recruitment & Selection

Alle vacatures

Voorstelling

HR ESSENTIALS Recruitment & Selection zoekt voor u de juiste HR persoon op lange termijn! Op bepaalde momenten staan bedrijven immers voor de belangrijke zoektocht naar een geschikte Payroll officer, HR Business Partner, HR manager of director,,... De voorbije jaren hebben we ondernemingen van diverse schaalgrootte en in de meest uiteenlopende sectoren geadviseerd en begeleid. Dit geeft ons een voorsprong bij het uittekenen van de juiste profielen en bij het selecteren van de passende kandidaat voor jullie cruciale functie in de organisatie.

Regio: Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel

HR ESSENTIALS richt zich vooral op kandidaten en ondernemingen in Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Waarom? Omdat we meer dan 10 jaar ervaring hebben in 'onze' regio en omdat we de wensen en noden van de bedrijven kennen zodat we onmiddellijk dezelfde taal spreken. Dit geeft ook het bijkomende voordeel dat onze klanten geholpen worden aan een job of kandidaat uit hun regio.

Domein

HR ESSENTIALS specialiseert zich in het rekruteren van HR profielen:

  • OFFICERS: HR Recruiter, HR Business Partner, Payroll officer, Comp & Ben specialist, ... . 
  • MANAGERS: HR manager, Talent manager, Social Affairs manager, Learning & Development manager,… 
  • DIRECTORS: HR-director

Hoe gaan we te werk

HR ESSENTIALS doet meer dan enkel het rekruteren van de juiste kandidaat!

  • Intakegesprek: kennismaking met bedrijf en opstellen van het juiste profiel 
  • Opstarten zoektocht: uitschrijven vacature, contacteren van kandidaten,... 
  • Shortlist van kandidaten: selectie van de juiste kandidaten (database, LinkedIn, netwerk,...) binnen de vooropgestelde termijn 
  • Gesprekken: vastleggen van gesprekken met de gekozen kandidaten 
  • Finalisatie: begeleiding bij het loonsvoorstel 
  • Opvolging

Meerwaarde

Door het contacteren van HR ESSSENTIALS Recruitment & Selection wordt u begeleid door specialisten in hun vak die meer dan 10 jaar ervaring hebben in het rekruteren van HR profielen of zelf een HR achtergrond hebben. Dit wil zeggen dat u niet enkel begeleid wordt in het vinden van de juiste kandidaat/job, maar dat u ook kan rekenen op heel gericht, professioneel & onafhankelijk advies. Dienstverlening op maat voor elke klant is niet voor niks onze slogan!